Telltales Batman-spel är snart här

Ett av Telltale Games mest lovande projekt är utan tvekan deras tolkning av Batman, vilket är något jag har sett fram emot att fördjupa mig i sedan de bekräftade spelet under slutet av förra året. Deras förmåga att skildra mörka berättelser gör att jag har höga förhoppningar på en spännande Batman-historia, och med tanke på vilka skådespelare de har lyckats samla ihop kan det blir hur bra som helst.

Bäst av allt är att vi kommer att kunna påbörja denna följetong redan om ett par veckor.

Det är närmare bestämt den 2 augusti då första avsnittet släpps, och enligt uppgifter finns ambitionen att faktiskt berätta hela historien innan året är slut. Kommunkationsansvarige Job J Stauffer ville dock inte lova att så blir fallet, men det är åtminstone trevligt att de försöker bryta det gamla mönstret där vi brukade få vänta ett par månader mellan episoderna.

I rollistan finner vi stjärnor som Troy Baker (Joel från The Last of Us), Laura Bailey (Fiona från Tales from the Borderlands) och Travis Willingham (Reggie från Infamous: Second Son), vilket bådar gott för en välspelad tolkning av en värld som kryllar av färgstarka karaktärer.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.