Square Enix visar upp mer av World of Final Fantasy

När Final Fantasy XV blev försenat kommer vi att få spela ett annat slutgiltigt fantasispel innan, nämligen World of Final Fantasy. Det släpps den 28 oktober för PlayStation 4 och PlayStation Vita. På Tokyo Game Show visades en ny trailer där vi får lite mer information om tvillingarna Lann och Reynn som är spelets protagonister.

Spelet finns nu uppe för förbokning på PlayStation Network, och utöver innehållet i Day One Edition får du som förbokar den digitala utgåvan dessutom ett tema, en unik mirage och en speciell rustning som bara går att få där. Samlarutgåvan är helt fullbokad i Europa, men om du förbokar ovan nämnda Day One Edition, oavsett om du väljer fysisk eller digital utgåva, får du en Sephiroth-summon och möjligheten att använda de japanska originalrösterna. Jag hoppas det inte blir en trend att ha de japanska rösterna som DLC eller förbokningsexklusiva, då dessa i min mening brukar överglänsa de dubbade.

Bahamut är inte lika gullig, men nästan

Bahamut är inte lika gullig, men nästan

Från försnacket verkar detta bli ett gulligt rollspel med monstersamlande element likt Pokémon och Monster Hunter, men där både monster och karaktärer du möter är plockade från den omfattande Final Fantasy-historien. Chibi-stilen får mig att tänka på Bravely Default som i min mening är en eminent andlig uppföljare till de tidiga Final Fantasy-spelen. Jag tror detta blir ett perfekt spel att spela på Vitan, på resande fot och i entimmesdoser.

Ser du fram emot World of Final Fantasy?

4 kommentarer
  1. DieMonger Thomas
    • Jesper Pettersson Jesper Pettersson
  2. Jerry Olsson
  3. Fredrik Johansson Fredrik Johansson

Kommentera