Sony håller presskonferens inför Tokyo Game Show

Det kommer att vara fullt fart framåt för Sony i september när det kommer till nya tillkännagivanden och presskonferenser. Vi visste ju redan att de kommer att hålla en presentation i New York den 7 september, där de kommer att avtäcka den nydesignade PlayStation 4-modellen samt PlayStation Neo.

Som om detta inte var nog kommer de även att hålla sin traditionella presskonferens inför Tokyo Game Show, och detta kommer att ske den 13 september.

Denna presskonferens är alltid underhållande att följa eftersom vi brukar få se väldigt många nischade produkter som är under utveckling, och det brukar vara en guldgruva för alla som älskar japanska rollspel. Det är förmodligen även den enda stora presentation som Sony har kvar som villigt kommer att nämna PlayStation Vita utan att referera till den som ett avlägset minne.

Jag hoppas att vi kommer att få se en del nyheter om det kommande Danganronpa V3 som ska återvända till det mer lyckade konceptet med utredningar och rättegångssekvenser, till skillnad från det lite halvtråkiga Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls (6/10). Utöver detta är väl inte omöjligt att vi även kommer att få en ny trailer från Ni No Kuni 2 eller Gravity Rush 2.

Presentationen kommer att dra igång den 13 september klockan 16.00 japansk tid, vilket innebär klockan 09.00 här i Sverige.

Vad hoppas du få se under denna presskonferens?

Kommentera