Sombra och Arcade är nu tillgängliga i Overwatch

En av årets mest populära speltitlar, Overwatch (8/10), har tagit världen med storm tack vare fin balans av genomtänkta banor, karismatiska karaktärer och stor spelglädje.

Nu har spelstudion Blizzard släppt ut en rejäl uppdatering av sitt triumferande succéspel, med bland annat nya spellägen och den hett efterlängtade spelkaraktären Sombra.

Den nya karaktären är en offensiv kämpe som kan hacka sina motståndare så att de inte kan använda sina specialattacker, till och med Torbjörns stationära maskingevär. Min gissning är att hon troligtvis kommer att bli en värdefull allierad men också en livsfarlig fiende på slagfältet, därför ser jag fram emot att bevittna hennes egenskaper med skräckblandad förtjusning.

Blizzard passar även på att introducera Arcade, och det har många nya lägen som lär öka spelglädjen ytterligare. Vad sägs till exempel om tre mot tre-dödsmatcher eller att köra med helt slumpmässiga karaktärer? Belöningar erbjuds dessutom i form av Loot Boxes när spelaren vinner matcher i Arcade.

En ny bana är också tillgänglig och den utspelar sig i Antarktis, med en design influerat av både Gibraltar- och Ryssland-nivåerna.

Overwatchs nya uppdatering kommer vid ett bra tillfälle, eftersom spelet är gratis den kommande helgen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.