Sniper Elite 4 dyker upp i början av nästa år

Smygspel är något som är väldigt svårt att designa, eftersom det både måste vara utmanande nog för att inte uppmuntra till Rambo-metoden, men även ge spelaren tillräckligt många verktyg för att inte känna sig överväldigad. Sniper Elite-serien har varit ganska framgångsrik i denna genre, trots lite kantig spelmekanik, och har dessutom skapat ett varumärke med sina brutala röntgenbilder av offren på andra sidan krypskyttegeväret.

I början av nästa år är det dags för Karl Fairburn att rycka ut i strid bakom fiendelinjerna igen, och denna gång är det den italienska delen av axelmakterna som ska bekämpas.

I Sniper Elite 4 har skalan på nivåerna verkligen expanderats, jämfört med de relativt små sandlådorna vi erbjöds tidigare. Nu finns det större höjdskillnader, vilket innebär mer utforskande för att finna bästa krypskyttenästet och de bästa vinklarna till målet du är ute efter. Utvecklarna har även expanderat användandet av röntgenkameran för att ge dig ännu fler brutala detaljer när du tar hand om motståndet.

Alla hjärtans dag, den 14 februari, har fått bli dagen då du ger dig ut i strid med Karl Fairburn. Jag misstänker dock att upplevelsen inte kommer att bli speciellt kärleksfull.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.