Shovel Knight får fler expansioner

Det råder inget tvivel om att Shovel Knight (9/10) är ett av de absolut bästa plattformsspelen som har gjorts på länge, och jag är säkert inte ensam om att vilja ha lite mer av det goda. Därför är det ju fantastiska nyheter att utvecklarna Yacht Club nu har bekräftat att vi kommer att få två stycken nya kampanjer till spelet – helt gratis!

I likhet med förra expansionen Plague of Shadows, där vi fick spela som Plague Knight, kommer vi att få ta kontroll över bosskaraktärer i de nya tilläggen. Denna gång är det Specter Knight och King Knight som är de aktuella karaktärerna, vilket bådar gott för omväxlingen med tanke på deras rörelsescheman.

Utvecklarna har fortfarande inga riktdatum att ge för när vi kan förvänta oss dessa godbitar, men de bekräftade på sin blogg att Specter Knight kommer att vara först ut. Båda expansionerna kommer att ge oss nya utmaningar att uppnå, vilket kommer att tilltala alla perfektionister. Som om dessa nya kampanjer inte var nog arbetar de även på ett lokalt flerspelarläge där du och dina vänner kan utkämpa strider och se vem som är den bästa riddaren av alla.

specterClimbAndDash[1]

Smakprov på hur Specter Knight kommer att fungera.

Nu tror du säkert att det är slut på de goda nyheterna, men så är inte fallet. Yacht Club Games passar på att ge lite extra kärlek till PlayStation Vita och bekräftade att de har en planerad lansering av en fysisk version av spelet som släpps nu i oktober. För mer detaljer om expansionerna och deras framtidsplaner kan du läsa deras detaljerade inlägg här.

Kommentera