Säsongsavslutningen av Telltales Batman släpps nästa vecka

Telltale Games har gått från klarhet till klarhet med sin skildring av den klassiske superhjälten Batman, och om du väntar på den rafflande säsongsavslutningen behöver du inte vänta särskilt länge till. Redan på tisdag nästa vecka, den 13 december, får vi se vart berättelsen tar oss härnäst.

Enligt utvecklarna kommer denna femte episod att ha vitt skilda startpunkter beroende på vilka beslut du har fattat tidigare i berättelsen, vilket är ett spännande drag.

Hittills har säsongen hållit väldigt hög kvalitet på berättelsefronten, vilket delvis har kompenserat för den något haltande prestandan i spelet. Telltale har infört en del intressanta mekaniker som har passat Batmans roll som både utredare av brott och utdelare av käftsmällar, och jag hoppas att kreativiteten kommer att flyta över till deras övriga projekt också.

Avslutningen av säsongen kommer ju lagom till att den tredje säsongen av The Walking Dead drar igång, den 20 december, och därefter har Telltale Games även ett Guardians of the Galaxy-projekt på gång under nästa år. Förhoppningsvis kommer vi även kunna skymta en fortsättning på det lysande The Wolf Among Us, som är något av det bästa de har åstadkommit hittills.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.