Rise of the Tomb Raider får en genomgång av nytt innehåll

PlayStation 4-spelare har tålmodigt fått vänta på Lara Crofts nya äventyr i Rise of the Tomb Raider, men att döma av den nysläppta trailern är inte väntan förgäves. Under Gamescom-mässan visades en genomgång av en del av nyheterna som vi kommer att få se i PS4-versionen, och nu är denna video även tillgänglig för de som inte kunde vara på plats i Köln.

Utöver en sekvens från själva kampanjen får vi se snuttar från både den nya sidoberättelsen Blood Ties och det utlovade zombieläget, som förstås är obligatoriskt i spel som innehåller skjutvapen nuförtiden.

Själva kampanjsekvensen visar upp en fartfylld flykt från en jagande helikopter som är ute efter att sätta stopp för Lara. Detta är dock bara en bråkdel av vad gör spelet så bra, och jag föredrar faktiskt de lite öppnare sekvenserna som uppmuntrar till utforskning. Blood Ties-kapitlet, som utspelar sig i Croft Manor, har ett lite mer makligt tempo jämfört med den hektiska jakten som visas i början av videon och fokuserar mer på problemlösning och utforskning.

Eftersom jag sällan har tålamod att vänta längre perioder när det gäller spel som jag vill ha spelade jag igenom detta när det släpptes till Xbox One förra året, och det håller väldigt hög klass. Jämförelsen med Uncharted 4: A Thief’s End (10/10) är lika ofrånkomlig som den är orättvis, då skillnaderna är större än vad som syns vid första anblick. Den 11 oktober får du chansen att själv döma vilket av de båda Indiana Jones-inspirerade spelen du gillar mest.

Kommer du att köpa Rise of the Tomb Raider?

Ett svar
  1. macke86

Kommentera