Resident Evil 7 får ytterligare en ny trailer

Capcom utannonserade Resident Evil 7 på E3-mässan i somras och det är uppenbart att spelstudion tar deras överlevnadsskräck i en helt ny riktning. De passade även på att erbjuda en spelbar demo till PlayStation 4-ägare med PlayStation Plus vilket tog spelaren på en tidig utforskning i det förskräckliga huset.

Vid flera tillfällen har Capcom släppt ut trailrar och nu är det dags för en ny, spännande video där vi får veta lite mer om den skräckinjagande familjen i huset.

Familjen heter Baker i efternamn och än så länge vet vi väldigt lite om dom, men deras matvanor lär få många att må illa. Jag tycker att det är en ryslig stämning vid deras middagsbord och likheterna med den klassiska skräckfilmen Motorsågsmassakern är väldigt slående.

Resident Evil 7 kommer ut 24 januari 2017 till PlayStation 4 och PlayStation 4 Pro, med stöd för 4K och HDR. Spelet kommer även att kunna använda sig av PlayStation VR för en utökad upplevelse, och jag skulle kunna tro att hjärtat slår jättefort när herr Baker jagar mig i virtuell verklighet.

Om du inte orkar vänta till nästa år för att få ett smakprov på vad som erbjuds, finns nu den tidigare PlayStation Plus-exklusiva demoversionen tillgänglig för alla. Den är dessutom uppdaterad med ytterligare innehåll, så det kan vara värt att sparka igång demon igenom även om du redan har spelat igenom den.

Ser du fram emot Resident Evil 7?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.