Persona 5 har till slut fått ett släppdatum i Europa

Alla Persona-fans i Europa har under en längre tid oroats av det faktum att vi inte har haft ett bekräftat lanseringsdatum för det kommande rollspelet Persona 5. Mycket har hängt på att Atlus inte längre hade ett avtal med NIS America för distribution av spel i Europa, vilket gjorde att många planer blev hängande i luften.

Deep Silver gick dock till slut in och plockade upp bollen och kommer att sköta den europeiska distributionen av spelet, och nu har vi dessutom fått ett datum att se fram emot.

Det är den 14 februari som är den stora dagen, vilket kommer att innebära att många kommer att få förhandla med sina respektive om att få lite speltid på alla hjärtans dag. Jämfört med den japanska lanseringen nu redan i september känns det ju förstås ganska avlägset, men med tanke på hur många spel som redan är spikade för nästa månad har jag inga problem att vänta lite extra på detta omfattande rollspel.

Jag håller ju fortfarande på med att ta mig igenom Persona 4 Golden för att ladda upp inför uppföljaren, och jag trodde faktiskt inte att jag skulle orka ta mig igenom detta spel eftersom JRPG inte är en genre jag kommer bra överens med alltid. Jag har dock haft väldigt svårt att släppa det och har överraskat mig själv genom att vara riktigt taggad inför uppföljaren nästa år.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.