Overwatch blir gratis att spela nästa helg

Blizzards onlineskjutare Overwatch (8/10) har haft ett riktigt framgångsrikt år, med ett brinnande intresse från fansen, och påhittiga tidsbegränsade lägen för att fira evenemang. Nu senast fick vi till exempel ett Halloween-spelläge och tillhörande kosmetiska prylar, och i somras var det OS-tema som gällde.

Om du ännu inte har hoppat på tåget, kommer det snart att finnas möjlighet att testa spelet kostnadsfritt för att se om det är något för dig.

Den 18 till 21 november är det nämligen dags att öppna portarna för alla som är PlayStation Plus-medlemmar, och under denna period är det fritt fram att testa alla hjältar och kartor. Under denna period kommer du att kunna intjäna nivåer och de kosmetiska belöningar som delas ut, och du kommer dessutom att kunna behålla allt om du sedan beslutar dig för att köpa spelet.

Det kan ju vara läge att införskaffa spelet nu med tanke på att den nya karaktären Sombra, som visades upp under Blizzcon, snart är på väg att lanseras. Att döma av trailern kommer hon att vara en riktigt intressant karaktär att spela, och kommer att bidra till den redan härliga dynamiken i denna otroligt putsade förstapersonsskjutare.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.