Nyversion av Deadlight är på väg

Spanska utvecklarna Tequila Works debuterade för knappt fyra år sedan med det spännande och stämningsfulla Deadlight som utspelade sig i ett postapokalyptiskt 80-tal. Spelet kom dock aldrig till PlayStation-plattformar eftersom Microsoft backade projektet i deras Summer of Arcade-kampanj, men nu när en nyversion av spelet är på ingång får spelet en större målgrupp.

Deadlight: Director’s Cut kommer att erbjuda både högre upplösning, nya animationer och nya spellägen när spelet kommer till PlayStation 4 i sommar.

Dessa nyheter kommer inte långt efter beskedet om att Tequila Works återtog rättigheterna till Rime, spelet som såg så lovande ut när det ursprungligen visades men som har lyst med sin frånvaro en längre tid nu. Det betyder att Sony inte längre hjälper till i utvecklingen av spelet, och då är det ju inte en tokig idé att försöka fylla på kassan med ett relativt billigt projekt som en nyversion och portning till nya plattformar.

Deadlight: Director’s Cut kommer att lanseras den 21 juni, och jag ser fram emot en ny genomspelning i detta trevliga zombiespel.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.