Nytt uppdrag från Call of Duty: Infinite Warfare har visats upp

Vid E3-mässan fick vi för första gången se ett kampanjuppdrag från årets bidrag till Call of Duty-serien under Sonys presskonferens. Det tog faktiskt en liten stund innan jag faktiskt förstod att det var Call of Duty: Infinite Warfare som visades upp då, eftersom uppdraget utspelade sig i rymden. Nu har dock ett av spelets första uppdrag även visats upp i samband med San Diego Comic Con, och nu är det betydligt enklare att känna igen vilket spelserie det är vi ser.

Det sedvanligt bombastiska och linjära kampanjupplägget som har fungerat i så många år återfinns även här, men det är trevligt att veta att det finns perioder i spelet då detta ändras en aning.

I början av spelet drabbas Genève av en omfattande terroristattack och i det klipp som nu har släppts får vi se de direkta följderna av denna attack, samt hur vi kommer att hamna i yttre rymden. Utvecklarna bedyrar att stor fokus har lagts på att skildra en betydelsefull berättelse i detta spel, men det är något som ännu inte har hänt i någon större utsträckning i Call of Duty-serien. Jag hoppas att de har rätt, men jag är ganska skeptisk till det hela.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.