Nya Call of Duty får undertiteln Infinite Warfare

Den årliga traditionen med Call of Duty ser inte ut att upphöra någon gång inom en snar framtid och nästa kapitel i denna framgångsmaskin har nu avtäckts. Utvecklingen av spelen roterar ju mellan tre olika utvecklare, och årets upplaga kommer från Infinity Ward. Denna studio som sparkade igång den nästan exponentiella popularitetsutvecklingen med Call of Duty 4: Modern Warfare saknar förvisso numera många av de kreativa drivkrafterna från den tiden, och det ska bli intressant att se om de har lyckats hämta sig efter snedsteget med Call of Duty: Ghosts (8/10)som i mina ögon är det svagaste bidraget under denna generation.

Avtäckningen var planerad på spelets officiella Twitch-kanal ikväll, men på internet är det svårt att hålla hemligheter en längre tid. Redan förra veckan började en del läckor dyka upp och enligt rykten kommer spelet att heta Call of Duty: Infinite Warfare, vilket bekräftades idag i ett pressmeddelande. Det bekräftades även att en nyversion av Call of Duty 4: Modern Warfare kommer att släppas i samband med lanseringen av Infinite Warfare och kommer dessutom att bakas ihop i alla de tre olika specialutgåvorna som är planerade.

Personligen hade jag dock hellre velat se en nyversion av Call of Duty: Modern Warfare 2 eller 3 för att ännu en gång kunna få uppleva de fantastiska Spec Ops-uppdragen. Detta spelläge är det bästa som har kommit ur Call of Duty-serien, och det är snudd på tragiskt att ingen har fortsatt att ha med dem i de nya spelen. Jag håller tummarna för Infinte Warfare, men börjar tappa hoppet en aning.

Om du är sugen på mer Call of Duty är det den 4 november du ska ringa in i kalendern!

Kommer du att införskaffa nya Call of Duty?

Kommentera