Ny video visar upp sidoaktiviteter i Watch Dogs 2

Watch Dogs 2 närmar sig med stormsteg, och vi har ju redan fått en ganska god uppfattning om hur spelet är strukturerat efter anstormningen av videoklipp i samband med E3-mässan tidigare i somras. Därför har nu Ubisoft beslutat sig att fokusera på de sidouppdrag som du kan sysselsätta dig med i deras tolkning av San Francisco, och förstås bjuder denna nya film på en hel del hackande.

Det finns förstås en hel del likheter med flera av aktiviteterna från första spelet, men det ser faktiskt ut som att de har putsat på en del detaljer för att göra dem mer öppna och lockande att utföra.

Eftersom Watch Dogs 2 är ett spel som till stor del använder sig av mobiltelefon som verktyg finns givetvis möjligheten att åka runt i staden och ta selfiebilder framför kända landmärken. Detta ger dig, som förväntat, fler följare, vilket är spelets motsvarighet till erfarenhetspoäng. Kanske lite fånigt, men jag har å andra sidan aldrig riktigt greppat selfiekulturen.

Videon går även in på de olika flerspelarlägena som spelet erbjuder. Du kan dels samarbeta med en vän i speciella kooperativa uppdrag som ställer lite högre krav på understöd jämfört med solouppdragen. Det finns även ett läge som påminner om invasionssystemet från Souls-serien där spelare kan hoppa in i din spelsession när du jagas av polisen. Hur pass bra detta fungerar i praktiken återstår att se, med tanke på att första spelet hade ett snarlikt system som inte var någon höjdare.

Den 15 november är det dags att göra San Francisco osäkert i Watch Dogs 2.

2 kommentarer
  1. Tap10lan
    • Johan Lindros Johan Lindros

Kommentera