Ny trailer visar spelsekvenser från Dark Souls III-expansionen

Traditionellt sett har From Software haft en förmåga att skapa otroligt underhållande spel i den populära Soulsborne-serien, för att sedan skapa expansioner som är ännu mer briljanta. Oförglömliga bataljer som Knight Artorias från Dark Souls, Fume Knight från Dark Souls II (9/10) och Lady Maria i Bloodborne (10/10) är alla exempel på höjdpunkter som har tillkommit efter grundspelets lansering, och då har jag inte ens börjat gå in på spelvärldarna och miljöerna.

Just därför är förväntningarna på Dark Souls III-expansionen Ashes of Ariandel skyhöga, och det är en av lanseringarna som jag ser mest fram emot nu under hösten.

Nya trailern för denna expansion visar upp en handfull stridssekvenser i det snötäckta området som vi fick se i ursprungliga trailern, och det är tydligt att vi kommer att ställas inför en hel del utmaningar. Snabba, aggressiva riddare blandas med obehagliga insektsmonster och sedvanlig försiktighet kommer troligtvis att krävas i denna ogästvänliga miljö.

Vi får även se ett par snuttar från expansionens bossar, varav en påminner misstänkt mycket om Sif från Dark Souls. Grundspelet har ju en hel del återkopplingar till detta spel, och det skulle vara kul om de tar upp tråden med Artorias och Sif igen. Den 25 oktober är det dags att ge sig ut i Ashes of Ariandel och utforska alla dess hemligheter, hemska fällor och överraskningar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.