Ny Horizon-trailer fokuserar på berättelsen

Jag är säkert inte ensam om att hålla Horizon Zero Dawn som ett av årets mest spännande spel, och efter flera demonstrationer på diverse evenemang har vi fått se en hel del av de spelmekaniker som den slutgiltiga produkten kommer att erbjuda.

Under gårdagen släpptes en ny trailer som detaljerar mer av själva berättelsen, och vi får dessutom skymta spelets antagonist. Vi får lite mer kontext när det kommer till de korrupta maskinerna som Aloy har stridit mot i tidigare spelklipp, samt en hum om vad vi behöver göra för att lösa situationen.

Det som slår mig varje gång jag ser spelet är de utsökta miljöerna som berättelsen utspelar sig i, men nu får vi även en indikation om att dialogen kommer att vara välspelad också. I trailern hör vi bland annat Lance Reddick, som många säkert känner igen från starka roller i TV-serier som The Wire och Fringe.

Horizon Zero Dawn kommer att sparka igång en riktigt intensiv månad när det släpps den 1 mars, och spelet får verkligen slåss om uppmärksamheten. Jag har en känsla av att jag kommer att göra en rejäl djupdykning i denna enastående vackra spelvärld, och jag hoppas att mångfalden matchar det som utvecklarna har antytt i de imponerande speldemonstrationerna från de senaste E3-mässorna.

Kommentera