No Man’s Sky försenas några veckor

No Man’s Sky är ett spel som många har längtat efter en längre tid, och som säkert flera hade planerat att sjunka ner i efter den hektiska E3-veckan. Tråkigt nog kommer dessa planer inte att bli av eftersom Hello Games behöver ytterligare lite tid på sig att få färdigt spelet.

Det florerade rykten under större delen av förra veckan om att spelet hade råkat ut för en försening, och detta bekräftades till slut på lördagen via ett inlägg på den officiella PlayStation-bloggen.

Nya släppdatumet är den 10 augusti, vilket inte är alltför långt bort i framtiden, och förhoppningsvis innebär detta att utvecklarna lyckas få bukt med de utmaningar som de har ställts inför. Jag kan inte ens föreställa mig hur detta lilla team har kommit så här nära att släppa det här otroligt ambitiösa och omfattande spel, och det är inte konstigt att det har tagit den tid det har.

Tråkigt nog har den alltid lika ödmjuke producenten Sean Murray fått flertalet mordhot riktade mot sig på grund av denna försening, vilket tyvärr är alltför vanligt på internet nuförtiden. Dessa avskum som kallar sig fans saknar perspektiv i livet och jag hoppas att det inte lyckas avskräcka de talangfulla skaparna från Hello Games att fortsätta göra det de gör bäst.

2 kommentarer
  1. macke86
    • Johan Lindros Johan Lindros

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.