Nio minuter med svenska Unravel

Ett av mina favoritögonblick från sommarens E3-mässa var när en extremt nervös Martin Sahlin från Umeå-baserade Coldwood Interactive trollband publiken under Electronic Arts presentation. Spelet som fångade allas intresse var plattformspelet Unravel, med den charmiga garnkaraktären Yarny i huvudrollen.

Nu har amerikanska IGN fått tillgång till ytterligare nio minuter video som visar både plattformande och pusselelement från det efterlängtade spelet, och det ser bättre och bättre ut för varje gång det visas.

Jag upphör aldrig att förvånas av hur vackert detta spel är tack vare den underbara grafiska stilen. Lyckligtvis upphör inte de positiva bitarna där, utan det ser faktiskt ut att bli kul att spela också. Kreativa pussel och kluriga fysikelement är spridda i nivåerna som har visats, och jag hoppas att styrningen också håller hög kvalitet. Det är något som annars kan stjälpa ett i övrigt bra plattformspel.

Något släppdatum för spelet är ännu inte spikat, men siktet är inställt på första kvartalet nästa år. Om vi ska tro på PlayStation Store är datumet den 31 mars, men jag tippar på att det är en approximering från Sonys sida.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.