NHL 17 visas upp i ny trailer

I natt var det den stora prisutdelningen till NHL:s bästa spelare den gångna säsongen, och då passade EA Sports på att släppa lite nyheter om höstens NHL 17 också. Bland annat står det klart att den omåttligt talangfulle ryssen Vladimir Tarasenko kommer att vara på spelets omslag efter den årliga omröstningen. Vi fick också reda på att det går att anmäla sig till en betatest som kommer att ge dig möjligheten att snöra på dig skridskorna innan nya säsongen kör igång på allvar.

Sist, men inte minst fick vi även en ny trailer med spelsekvenser som visserligen inte visar mycket konkret eftersom den består av kameravinklar som aldrig används i en match. Det går dock att se att målvakterna ser mer dynamiska och följsamma ut i sina rörelsescheman, vilket är en välkommen utveckling.

Sedan tidigare har det även bekräftats att karriärläget har expanderats till att inkludera klubbägare också, och detta gör att du kommer att få styra och ställa med detaljer som biljettpriser och arenauppgraderingar. Jag ser fram emot att få händerna på spelet så att jag kan visa varför fel Pennsylvania-baserat lag vann Stanley Cup i år. Vill du ha en chans att delta i betatesten kan du anmäla dig här!

Kommentera