Momonga Pinball Adventure släpps lagom till jul

Kreativa upplägg i spel är ju alltid välkomna. Vem skulle till exempel inte vilja vara en flygande ekorre som tillsammans med sina vänner ska sätta stopp för ugglornas ohyggliga framfart i världen? Lägg till detta att hjälten Momo både flyger fram i världen och kan förvandla sig till en lurvig flipperkula för att slåss mot monster, och du har Momonga Pinball Adventure.

Redan vid första anblicken känns titeln från holländska studion Paladin Studios, otroligt charmig och inte blir det sämre för att spelet innehåller många flipperspelselement. Om Zen Studios tar ut svängarna med sina tolkningar av flipper, har denna titel spårat ur totalt.

I klippet får vi se våra hjältar flyga över nivåer, skjutas iväg av flipprar och lösa pusselmoment. Allt ser väldigt gulligt ut, vilket får mig att tro att spelet passar bra för hela familjen. Småmonster elimineras genom att skjuta lurvbollen på dem och det verkar till och med som att det skulle erbjudas bosstrider.

Som den flipperfantast jag är, blir jag självklart nyfiken på titeln som släpps till PlayStation 4 den 21 december på PlayStation Store.

Kan du tänka dig att flippra loss med en flygande ekorre till jul?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.