Mass Effect: Andromeda visades upp i 4K-upplösning

Under gårdagens PlayStation Meeting passade den meriterade rollspelsutvecklaren BioWare på att visa upp klipp från det efterlängtade Mass Effect: Andromeda. Denna gång var de till och med helt utan överblickar på kontorslandskap och intervjuer med designchefer som bedyrar vilken ära det är att arbeta med den populära spelserien.

Inte nog med detta, spelet visades även upp på den nyligen avtäckta PlayStation 4 Pro, och tydligen kommer det att köras i 4K-upplösning när det lanseras nästa år.

I trailern visades egentligen inte så mycket konkret av vad spelet handlar om, men vi får se en del utforskande av spännande miljöer. Även om det krävs en 4K-kompatibel skärm för att få ut maximalt värde från klippet känns det ändå som ett lovande steg i rätt riktning. Om det faktiskt är så att spelet rullar på med vettig prestanda i denna upplösning när det släpps, är detta i princip den enda anledning jag behöver för att skaffa en PS4 Pro.

Mer om spelet kommer vi att få se på N7-dagen, det vill säga den 7 november, då BioWare utlovar en ny och mer omfattande trailer som förhoppningsvis kommer att gå på djupet om upplägget och karaktärerna. Det tog ett bra tag för dem att visa någonting alls, och jag hoppas att det kommer att vara värt väntan.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.