Lara Croft GO kommer troligtvis till PlayStation

Square Enix har skördat framgång i sina mobiltolkningar av Hitman, Tomb Raider och Deus Ex i form av GO-spelen, som skildrar serierna i form av turordningsbaserade pusselspel. Tidigare i år letade sig slutligen Hitman GO: Definitive Edition (7/10) sig till både PlayStation 4 och PlayStation Vita, och nu ser det även ut om som att förra årets väldigt populära mobilspel Lara Croft GO kommer att gå samma väg.

Det har ännu inte bekräftats från utgivarna, men med tanke på att trofélistan nu är uppe på trofésajten Exophase, är det högst sannolikt att vi kan vänta oss ett tillkännagivande inom kort.

Denna vecka är det ju dags för både The Game Awards och PlayStation Experience, och det finns ju därför ingen brist på tillfällen att visa upp detta kommande verk. Vid denna tiden förra året lyckades ju spelet kamma hem pris för bästa mobilspel på just The Game Awards, och det har ju därför passat utmärkt att visa upp en trailer i samband årets prisutdelning.

Detta betyder ju sannolikt att vi kommer att kunna se fram emot Deus Ex GO någon gång i framtiden också, och det är även detta ett välkommet tillskott, i synnerhet på PlayStation Vita. Dessa spel gör sig riktigt bra på portabla plattformar, och om jag samtidigt kan få troféer när jag spelar dem är det ju ännu bättre!

Ett svar
  1. Kristoffer Nyrén Krille

Kommentera