Japanska versionen av Nier: Automata har engelskt språkalternativ

Nästa månad släpps det lovande Nier: Automata från actionspecialisterna Platinum Games, och trots att jag missade föregångaren ser jag väldigt mycket fram emot detta spel. Det släpptes en kort demo för några veckor sedan, och att döma av detta smakprov kommer det att ha chans att utmana actionrökare som Bayonetta eller Devil May Cry-serien.

Om du råkar vara en otålig människa behöver du inte vänta till den 10 mars för att få tillgång till spelet. Det är redan nu släppt i Japan, men vad som inte var känt från början är att denna version faktiskt innehåller både engelska undertexter och engelskt tal.

Är du ändå ute efter att köpa den digitala versionen av spelet kan du med andra ord registrera ett japanskt PSN-konto, och inhandla det via deras PlayStation Store. Du kommer förvisso att behöva en valutakupong som gäller för japanska butiken, men detta går att införskaffa genom diverse onlinebutiker som till exempel Play-Asia. Sedan är det bara att köpa spelet och invänta den ganska mastiga nedladdningen av knappt 48 gigabyte.

Ett svar
  1. Alestes Alestes

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.