I Am Setsuna får en ny trailer

Vi kan nog fastställa att de som älskar japanska rollspel inte kommer att se mycket solljus denna sommar, för det är ett riktigt fullpackat schema de kommande månaderna. Ett av de mest lovande är onekligen I Am Setsuna från Tokyo RPG Factory, som har skapat ett verk som ser ut att tilltala alla gamla fans av klassiker som Chrono Trigger.

Utvecklarna har nu knåpat ihop en ny trailer inför E3-mässan som är några veckor bort, och till och med jag som inte är en speciellt inbiten följare av genren blir lockad att kika närmare på spelet.

Spelet släpptes tidigare i år i Japan till både PlayStation 4 och PlayStation Vita, men dessvärre kommer bara PS4-versionen att lokaliseras här i väst. Det är ett lite tråkigt drag med tanke på hur bra den portabla plattformen är för denna typ av rollspel, men Square Enix bedömer troligtvis att investeringen inte kommer att ge utdelning.

Den 19 juli kommer vi att få ta del av I Am Setsuna, och jag misstänker att det kommer att finnas mer än en kandidat på redaktionen som vill recensera detta.

Vad tycker du om I Am Setsuna?

Kommentera