Horizon Zero Dawn får ny trailer och nytt datum

Med bara några få dagar kvar innan E3-mässan, passar utvecklaren Guerilla Games på att låta oss äventyrslystna jägare få ta del av de dåliga nyheterna att spelet blivit försenat. Horizon Zero Dawn var ju en av Sonys stora överraskningar under förra sommaren, ett spel där du ikläder dig rollen av en urtidsjägare, men i framtiden.

Spelet sällar sig till skaran av försenade spel och även om det absolut inte råder någon torka på spelfronten för oss som endast innehar spelkonsoler tillverkade av Sony, är det lite tråkigt. Visserligen uppskattar jag personligen spel där utvecklaren har fått ta tid på sig att göra det de vill, snarare än att släppa ett spel för tidigt.

I ett meddelande på PlayStations officiella blog, meddelar Guerilla Games det nya datumet som är den 1 mars 2017. Med tanke på hur bra spelet ser ut, och den öppna värld det utspelar sig i, har jag inte svårt att förstå att det kan behövas några månader till av justering och polering.

Efter att ha njutit av videon ett par gånger måste jag erkänna att jag knappt kan vänta tills spelet släpps. Samtidigt känner jag att det kan bli värt väntan, bara jag får uppleva mycket av denna konstiga värld bestående av grottmänniskor och robotdinosaurier någon gång.

Orkar du vänta till i mars nästa år?

Kommentera