Hitmans säsongsavslutning släpps denna månad

Det råder inget tvivel om att Agent 47:s episodiska äventyr på PlayStation 4 har varit överlag riktigt lyckade, men intressanta episoder och en konstant ström av tidsbegränsade uppdrag. Den övergripande berättelsen började kanske lite svagt, men har i de två senaste delarna verkligen skruvat upp förväntningarna inför det planerade säsongsavslutningen i japanska Hokkaido.

Den 31 oktober är det dags för vår favoritlönnmördare att ta flyget till den uppåtgående solens land, och i den korta smygtitten på uppdragets innehåll får vi bland annat se skymtar av körsbärsträd och varma källor. Det återstår att se om vi kommer att få använda fugu som mordvapen, men det hade ju verkligen inte förvånat mig om den möjligheten finns.

Det ska bli intressant att se hur de väljer att knyta ihop berättelsen i denna episod, speciellt med tanke på det spännande upplägget från Colorado-uppdraget. Utvecklarna har ju dessutom uttryckt en ambition att erbjuda både en andra och en tredje säsong med fler uppdrag och nya områden, och jag hoppas sannerligen att de få chansen att göra det. De har byggt en solid plattform som de borde kunna utgå ifrån ett bra tag framöver, och det episodiska upplägget passar ypperligt för det de gör, något jag själv var skeptisk till från början.

Kommentera