Hatsune Miku: Project Diva X: ny trailer, demo och släppdatum

Snart är det äntligen dags för vocaloid-fantasterna i väst att få ta del av världsstjärnan Hatsune Mikus senaste spel. För att fira detta, släppte SEGA för någon dag sedan ytterligare information om spelet samt datum då vi kan köpa spelet men även när det går att utvärdera. Jag ser verkligen fram emot att fortsätta spela Project Diva X, men på engelska denna gång eftersom jag fastnade i språkbarriären när jag spelade den japanska utgåvan.

Förutom 30 sånger som erbjuds att spela igenom enligt det klassiska upplägget, finns även ett läge där du som spelare har möjlighet att iscensätta livekonserter med divan och hennes vänner. Interaktionen med vocaloider kommer tillbaka, tillsammans med den frenetiska jakten efter nya kläder och scener som går att uppträda på.

Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge; istället för att behöva tråna efter den högupplösta PlayStation 4-utgåvan som japanerna har fått göra, släpps båda versionerna samtidigt i Europa. Den 30 augusti kan alla hungriga spelare lägga vantarna på Hatsune Miku: Project Diva X, antingen till PlayStation 4 eller PlayStation Vita. Tieln kommer att släppas både i fysisk utgåva och för nedladdning.

Om du inte orkar vänta tills slutet av månaden, släpps en demo-version av spelet den 9 augusti till båda plattformarna. Jag kommer själv sitta bänkad framför min PlayStation 4 på tisdag för att avnjuta en stund av fantastisk vocaloid-musik i samma, högupplösta format som Hatsune Miku: Project DIVA Arcade Future Tone.

Kommer du att köpa versionen till PlayStation Vita eller PlayStation 4?

2 kommentarer
  1. DieMonger Thomas
  2. DieMonger Thomas

Kommentera