Guerrilla jobbar på att expandera Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn (9/10) sparkade igång en riktigt stark månad på spelåret, och lyckades till och med leva upp till många av de högt ställda förväntningarna. Nu visar det sig även att Guerrilla Games inte nöjer sig med den redan enorma spelvärld de har skapat, utan tänker släppa någon form av expansion till Aloys äventyr i den farofyllda, postapokalyptiska miljön.

Informationen kommer i samband med ett pressmeddelande där Sony meddelar att försäljningen har överstigit hela 2,6 miljoner exemplar på endast två veckor. ”Det här är bara början på Aloy’s historia och vårt team är redan i full gång med att expandera berättelsen.”, passar Guerilla Games VD Hermen Hulst på att nämna som uppföljning till de fantastiska försäljningssiffrorna.

Exakt vad denna expansion kommer att innefatta är ännu inte klart dock, men det finns ju inte direkt någon brist på intressanta upplägg i denna fantastiska spelvärld. Jag har själv fortfarande inte avklarat huvudberättelsen, och kan därför inte spekulera i om det kan utspela sig direkt efteråt, men det finns ju ett stort gap i berättelsen när Aloy växer upp också, som kan vara intressant att utforska.

Vad skulle du vilja se i en expansion till Horizon Zero Dawn?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.