Ghost Recon: Wildlands får officiellt släppdatum

Efter förra årets imponerande avslöjande av Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands följde Ubisoft upp med ytterligare en demonstration under årets presskonferens på E3, och det ser fortfarande väldigt intressant ut. Spelvärlden är designad som en stor öppen sandlåda med uppdrag som du kan tackla lite som du själv vill. I god Ubisoft-tradition fick vi även höra krystat teamsnack när spelarna koordinerade sina olika uppgifter i uppdraget.

Det är fortfarande lite oklart hur den grundläggande spelstrukturen ser ut, och vad du gör utöver dessa kontraktsjobb som har visats upp två år i rad. Det är heller inte känt hur mycket av spelet som går att spela på egen hand, då båda demonstrationerna har innefattat fyra spelare.

Presskonferensen bjöd både på en förrenderad trailer och en genomspelning av ett uppdrag, men viktigast av allt är att vi nu har ett datum att se fram emot. Den 7 mars är dagen du ska ringa in på kalendern om detta spel tilltalar dig, men jag misstänker att vi inte har hört det sista om spelet innan lanseringen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.