Friday the 13th: The Game får ny trailer

För ett tag sedan berättade jag i en krönika om Gun Medias Kickstarter-projekt Friday the 13th: The Game, vilket samlade in 823 704 dollar. Det är ett spel för flera spelare, varav en är den maskerade mördaren Jason Voorhees och sju andra är lägerledare som ska försöka överleva skräcknatten på Camp Crystal Lake. Kane Hodder har spelat Jason i fyra av filmerna, och nu drar skådespelaren på sig hockeymasken igen efter femton år för att träda in i spelvärlden.

Splatter-effektslegenden Tom Savini höll, tillsammans med spelets producenter, en diskussionspanel på PAX West i Seattle under helgen. Gänget diskuterade om hur deras idé kom till och sedan fick publiken ställa frågor. Det är fortfarande tyst om vissa saker i spelet eftersom studion fortfarande har en del utvecklingsarbete kvar, men en ny trailer visades upp på presentationen.

Gun Media berättade att minst fyrtio makabra mordanimationer har spelats in och att de är trogna skräckfilmsandan. Några av dessa inspelningar där Jason brutalt dödar sina motståndare visas i videoklippet nedan, där Malmögruppen Crazy Lixx har fått äran att ackompanjera Jasons verk.
Varning för groteska scener utfärdas!

Friday the 13th: The Game kommer att släppas till PlayStation 4 nu i höst.

Längtar du efter möta Jason eller lägger du hellre benen på ryggen?

Kommentera