Första trailern för Red Dead Redemption 2

Den här veckan har gått i vilda västerns tecken, eftersom Rockstar Games klokt nog använt sig av sociala medier för att stegvis utannonsera en efterlängtad uppföljare till den episka westernklassikern Red Dead Redemption. Det tredje spelet i serien har fått titeln Red Dead Redemption 2 och planeras att släppas till PlayStation 4 någon gång under hösten 2017.

Nu bjuder spelstudion på ett aptitretande smakprov i form av en första trailer, och visar upp olika miljöer som till exempel praktfulla skogar, kristallklara floder och livfulla prärier innan man bevittnar ett gäng förmodade laglösa män ridandes på sina hästar. Rockstar Games visar upp sina muskler när det gäller grafiken och animationerna, eftersom Red Dead Redemption 2 ser vansinnigt vackert ut redan nu.

Även om vi inte får reda på värst mycket information, övertygar ändå det drygt 70 sekunders långa förhandsklippet tillräckligt mycket för att spelet ska bli ett av nästa års största spelsläpp, eller till och med en av de största uppföljarna någonsin.

Ser du fram emot att få spela Red Dead Redemption 2?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.