Första timmen från Just Cause 3

En av årets stora höjdpunkter är runt hörnet, och då menar jag inte julafton. Jag talar förstås om lanseringen av Just Cause 3, som ser ut att erbjuda detta års galnaste sandlåda. Det är med andra ord snart dags att bekanta oss med Rico och hans fantastiska leksaker igen, och då tänker jag inte minst på den nya vingdräkten som ser ut att frambringa nya nivåer av mobilitet.

Om du är lika otålig som jag är kan du nu tjuvkika på den första timmen från spelet i en trailer som utvecklarna nu har släppt, och min förväntan på spelet har definitivt inte sjunkit.

Avalanche Studios har stoltserat med att spelvärlden är drygt 1000 kvadratkilometer, men i slutänden handlar det ändå om vad som finns att göra på denna omfattande yta. Just Cause 2 är en av mina favoritsandlådor med tanke på hur många miltärbaser och dylikt som går att demolera, samt friheten i hur du som spelare kan tackla dessa utmaningar. Vill du rulla in med stridvagn och jämna allt med marken är detta helt okej, men om du hellre vill flyga attackhelikopter och plocka ner allt från luften går detta lika bra. Förutsatt att du ser till att ta hand om luftvärnsraketerna först. Just Cause 3 kan vi alla se fram emot att få spela den 1 december!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.