Flera spelevenemang planerade för december

De senaste åren har vi fått en ny och trevlig decembertradition som innefattar The Game Awards och PlayStation Experience. Dessa två evenemang har vitt skilda fokus, men handlar ändå i grund och botten om den fantastiska spelbranschen som vi alla älskar. Även om The Game Awards i praktiken är till för att dela ut priser till framstående verk eller kreatörer i branschen, har alltid Geoff Keighleys skötebarn dragit till sig publiken med hjälp av stora trailrar och spelnyheter.

I veckan fick vi till slut bekräftelse på att denna tradition fortsätter i år, vilket innebär en tidig julafton för alla som törstar efter spännande spelnyheter i slutet av året.

Först ut är The Game Awards som kommer att gå av stapeln den 1 december i Los Angeles. Det kommer högst sannolikt att strömmas ut till övriga världen också, men mer information om detta kommer vi troligtvis att få när vi närmar oss sändningsdatumet.

Mer spännande är ju dock det faktum att vi får ett nytt PlayStation Experience, som i år kommer att hållas i Anaheim den 3 till 4 december. Detta evenemang är ju primärt riktat mot fansen, men har under de två tidigare åren bjudit på en hel del trevliga nyheter under själva scenpresentationen. Det är ett ganska vältajmat evenemang eftersom nästan alla årets spel är släppta då, och det ger Sony möjligheten att ge oss en förhandstitt på vad 2017 har att erbjuda. De har ju en riktig rivstart på gång nästa år, med bland annat Horizon: Zero Dawn i februari. Jag säger troligtvis det här varje år, men nästa år kommer troligtvis att bli ett riktigt kanonår för alla spelfans.

Vad hoppas du på att få se under dessa evenemang?

Ett svar
  1. Alestes Alestes

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.