En mindre PS4-modell verkar vara på gång

Som bekant ska ju Sony hålla ett pressevenemang i New York den 7 september där de ska presentera hur framtiden för PlayStation kommer att se ut. Den sedan länge omtalade PlayStation Neo kommer troligtvis att avtäckas där för en första officiell uppvisning, men det verkar som att Sony har ytterligare planer för denna presskonferens.

Under helgen började bilder på en nedbantad PlayStation 4-modell dyka upp på diverse håll, men Sony har som förväntat ännu inte har varken bekräftat eller dementerat existensen av denna modell. Bevisen ser dock överhängande ut, och det hade varit logiskt att lansera en reviderad hårdvara i samband med den nya Neo-modellen.

S9JOxNeh[1]

Att döma av bilderna är storleksskillnaden inte så väldigt markant om vi jämför med den nyligen lanserade Xbox One-modellen, men det är ju dels för att PlayStation 4 är en ganska kompakt konsol redan från början. Jag skulle tänka mig att den största förändringen i denna hårdvarurevision finns på insidan, då Sony sannolikt har lyckats kapa tillverkningskostnaderna genom dessa förändringar. Om dessa spekulationer stämmer, kommer vi troligtvis att få se en prissänkning av basmodellen när Neo-modellen släpps på marknaden. Den 7 september lär vi veta mer!

CqaKf51WgAAVTuG[1]

Vilken PS4-modell ser du mest fram emot?

2 kommentarer
  1. DieMonger Thomas
  2. Alestes Alestes

Kommentera