Electronic Arts hoppar över E3-mässan igen

Det är fortfarande tidigt på året, men det hindrar inte vissa från att fokusera på sommarens E3-mässa redan nu. Electronic Arts har nämligen bekräftat att de kommer att köra på förra årets spår, och inte delta officiellt på mässan, utan istället köra ett eget evenemang. För den som är van vid att se på de direktsända presskonferenserna kommer du dock inte att märka någon direkt skillnad, men om du är på plats i Los Angeles kommer du inte att finna spel från EA på mässgolvet.

Det var förra året som Electronic Arts testade detta för första gången, och tydligen är de nöjda med resultatet av att ha ett eget arrangemang som är mer riktat till fans än media. Sett till själva scenpresentationen förra året var det inte speciellt mycket som skiljde sig från tidigare år, men jag hoppas att vi kan se en lite större fokus på spelen istället för de öppet knarkande kändisarna.

Det ska även bli spännande att se vad EA har att visa upp denna sommar, med tanke på att de kommer att lansera ett stort flaggskepp nu i mars, i form av Mass Effect Andromeda. Troligtvis kommer mycket tid att ägnas åt uppföljaren till Star Wars Battlefront (7/10)och många tummar hålls för att vi kanske kan få en kampanj denna gång. Titanfall 2 (9/10) visade ju med all önskvärd tydlighet att det går att infoga en kampanj i ett spel som tidigare enbart hade flerspelarläge, och jag hoppas på något liknande här.

Vad hoppas du på att få se från EA denna sommar?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.