Dishonored 2 ser fortsatt lovande ut

Nu när vi börjar närma oss slutskedet av året är det ju dags för många av årets största spel att släppas, men få av dem håller min uppmärksamhet lika mycket som Dishonored 2. Första spelet är ett av de bästa smygspelen som någonsin har skapats, och berättelsen som skildras är både spännande och stämningsfull.

Med detta i bagaget är förstås förväntningarna skyhöga på uppföljaren, där vi på nytt får bekanta oss med Corvo och Emily.

I den nya trailern får vi se ett gäng nya områden, som alla ser väldigt spännande ut. Det var ju bland annat designen av spelvärlden som bidrog till den utsökta stämningen i föregångaren, och det ser ut att kunna bli ett genomgående kännetecken även här.

Vi får även se en del av Corvos dödliga färdigheter, som alla säkert kan komma väl till pass om smygandet inte riktigt går enligt planen. Jag kommer ju dock att ännu en gång utmana mig själv att gå igenom spelet utan att döda någon, vilket jag till slut lyckades med i föregångaren. Det är nog fortfarande den trofé (eller achievement, eftersom jag spelade 360-versionen) som jag är mest stolt över.

Den 11 november är det dags att smyga i skuggorna igen, och jag är väldigt nyfiken på att se hur spelet hanterar de två spelbara karaktärerna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.