Call of Duty: Infinite Warfare visar upp explosioner och berättelse

Jag är förmodligen en del av minoriteten när det kommer till Call of Duty-spelare, eftersom jag faktiskt primärt ser fram emot de bombastiska och explosionsfyllda kampanjerna. Förra årets upplaga hade en ovanligt svag berättelse som totalt spårade ur framåt slutet, och dessvärre hade inte flerspelarläget några banbrytande nyheter heller.

Nu när det är dags för Infinity Ward att visa upp sitt nya spel ser det dock ut som att det kommer att finnas en del godis för både kampanjälskarna och onlinespelarna.

Nya trailern fokuserar helt på berättelseupplägget för kampanjen, och den tidigare omtalade katastrofen i Genève visas nu, åtminstone delvis, upp. Vi får även se den huvudsakliga antagonisten Amiral Salen Kotch, som likt Jokern bara verkar vilja se omvärlden i lågor. Han spelas av den välkände skådespelaren Kit Harington, som många säkert är bekant med från Game of Thrones, där han spelar Jon Snow. Det är dock oklart i dagsläget om Amiral Kotch vet lika lite som Jon Snow.

Vi får även se den populäre MMA-stjärnan Conor McGregor i ett klipp, där han gör det han kan bäst – banka folk i ansiktet.

Jag ser verkligen fram emot ett nytt Call of Duty, trots att det är en årlig företeelse. Infinite Warfare ser ut att kunna erbjuda en del friska fläktar och ett intressant miljöombyte då delar av spelet utspelar sig i rymden. Det blir ju dessutom en dubbeldos av militärskjutarserien i år med tanke på att vi även får en nyversion av spelet som på allvar startade framgångsvägen – Call of Duty 4: Modern Warfare.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.