Butt Sniffin Pugs har dykt upp på Kickstarter

Lek med tanken att mopsar äger en egen lekpark, där de kan leva loppan och lukta på varandras rumpor. Den leken är precis vad indiespelstudion SpaceBeagles försöker få till verklighet, via det bisarra sandlådespelet Butt Sniffin Pugs, en sorts hundsimulator med starka influenser av Animal Crossing, Harvest Moon och Neko Atsume.

Företaget har lagt upp en kampanj på Kickstarter och de hoppas att få in 60 000 dollar för att deras kreation ska bli verklighet. Det var tänkt att insamlingen skulle ha dragits igång förra året, men utvecklarna behövde mer tid för att tänka igenom vilken riktning deras stjärtsniffande vovvar skulle vandra.

Jyckarna kan göra olika vardagssysslor i Central Bark, interagera med i stort sett allt de kan titta på, skaffa fina dekorationer och ha roligt. Det går att spela tillsammans med en annan spelare och att hjälpa varandra låter ju roligare än att spela ensam.

Om SpaceBeagles får tillräckligt med insamlade pengar, siktar de på att lansera Butt Sniffin Pugs första kvartalet 2018 till bland annat PlayStation 4.

Skulle du vilja kuta omkring i parker med gulliga mopsar?

Ett svar
  1. Alestes Alestes

Kommentera