Betatest av Hitman drar igång denna vecka

Den danskutvecklade lönnmördarserien Hitman har länge varit en av mina favoriter med tanke på det kreativa upplägget där uppdragen kan avklaras på många olika vis. Utmaningen att nå ditt mål samtidigt som att du håller så låg profil som möjligt är ofta svår, men samtidigt väldigt tillfredsställande när du lyckas.

Nu är det lite drygt en månad kvar till lanseringen av nästa spel i serien och denna gång kommer vi att få se ett markant annorlunda spel, åtminstone i sättet som det levereras. Spelet skulle ju ursprungligen ha släppts i höstas, men efter förseningen dök det även upp besked om att vi kommer att få en episodisk upplevelse denna gång.

Om du redan har beslutat dig för att förhandsboka spelet får du nöjet att spela en liten sektion av spelet redan på fredag, för då drar betatestet av spelet igång. Denna demoversion kommer du att kunna spela mellan den 12 och 15 februari, och kommer att vara prologkapitlet som kommer att finnas i det fulla spelet. För att trumma upp lite förväntan har IO Interactive meckat ihop en ny trailer för spelet som visar Agent 47 i diverse förklädnader och en antydan till upplägget i spelets berättelse.

Jag ser fram emot att se vad detta spel har att erbjuda när det dyker upp den 11 mars, och även om jag gillade Hitman: Absolution hade jag inte klagat om det finns fler likheter med Hitman: Blood Money, som är min favoritdel i serien.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.