Alienation får lokalt flerspelarläge

Alienation (8/10) är ett fantastiskt spel som jag verkligen älskade när jag recenserade det, men som du kan se i min recension saknade jag verkligen ett lokalt flerspelarläge. Det dröjde inte länge innan utvecklarna Housemarque lovade att det skulle komma i en framtida uppdatering, och nu har denna uppdatering fått ett släppdatum.

Den 5 juli kommer du och tre av dina vänner att kunna samlas i soffan och avverka de ändlösa horderna av utomjordingar som spelet kastar mot dig, men förbered dig på potentiella konflikter!

Till skillnad från i onlineläget kommer du att behöva slåss om de vapen och utrustningsdelar som kan hittas under spelets gång, eftersom det inte kommer att finnas ett exemplar till varje deltagare. Det kommer att införa ett litet tävlingselement i det kooperativa läget, men det kommer heller inte att finnas någon brist på prylar att tillgå om uppdragen spelas flera gånger.

Vi kommer även att få två nya svårighetsgrader att bemästra om du redan har klarat allt som finns att klara, och i dessa får du förstås både svårare motstånd och bättre prylar. Det kommer dessutom att lanseras nya topplistor som kommer att nollställas varje månad, och om du lyckas få en bra placering där kommer du att få diverse belöningar. Alla dessa funktioner kommer att vara helt gratis för alla som äger spelet.

Om du känner att du vill ha ännu mer finns även ett säsongspass att införskaffa, och med detta kommer du att få nya vapentyper och kosmetiska valmöjligheter.

Har du också sett fram emot dessa uppdateringar?

Kommentera