Nya tillägg på Sonys sommarrea

Sommarrean på PlayStation Store har redan pågått ett tag nu med massor av fina erbjudanden, men om du ännu inte känner att du har fyndat klart kan jag med glädje meddela att några nya spel nu har lagts till i kampanjen. Det är dessutom inga dussintitlar som träder in i rean, utan ett par av årets hittills bästa spel.

Vad sägs till exempel om Naughty Dogs fenomenala Uncharted 4: A Thief’s End (10/10)? Detta makalösa spel kan du nu införskaffa för relativt blygsamma 369 kronor, och jag är nog inte ensam på redaktionen om att varmt rekommendera detta.

Vill du hellre ha din action med färre ord och mer skjutande kanske Doom (8/10) kan uppfylla dina behov. Det är i mina ögon en av årets mest positiva överraskningar och levererar briljant action som ger spelaren en smak av hur förstapersonsskjutare kändes förr, fast med moderniseringar som passar väl in i konceptet. Nu kan du skaffa denna intensiva berg- och dalbana för 329 kronor.

Utöver dessa två högkvalitativa tillägg finns ju fortfarande rollspelsepos som Dragon Age: Inquisition (9/10) och The Witcher 3: Wild Hunt (9/10) kvar i kampanjen som löper fram till den 24 augusti, och du finner hela kampanjens innehåll här.

Har du redan fyndat på rean, eller kommer du att slå till på något nu?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.