Ny PlayStation Store-rea fokuserar på japanska spel

Det må ha varit ett tag sedan de japanska spelutvecklarna dominerade konsolbranschen, men att döma av nästa månads höjdpunkter finns det fortfarande en del som inte fokuserar på pachinko eller mobilspel. Som om inte detta var nog har Sony även dragit igång en ny rea på PlayStation Store som fokuserar på spel som utvecklas eller publiceras av japanska företag, och det finns en hel del godbitar att snappa upp.

Inte helt otippat kommer jag ju att tipsa om Dark Souls III (10/10) som nu är nedsatt till endast 449 kronor, vilket är en blygsam peng för det omfattande innehåll som spelet erbjuder. Det kanske inte har tagit sin plats som min favorit i serien, men miljödesignen är bitvis något av det mest imponerande jag har sett från de otroligt skickliga spelvärldsbyggarna hos From Software.

Jag är ju, som säkert bekant, även förtjust i visuella romaner, och nu kan du plocka upp riktiga guldkorn som Danganronpa: Trigger Happy Havoc (8/10) och Danganronpa 2: Goodbye Despair (8/10). Dessa ypperliga och bitvis väldigt knasiga mordmysterier kan du införskaffa för endast 99 kronor respektive 119 kronor, och du kommer troligtvis att bli en lika stor fan av antagonisten Monokuma som jag är. När vi ändå är inne på visuella romaner tänker jag slå ett slag för Virtue’s Last Reward som förmodligen är mitt absoluta favoritspel i genren. Väldigt välskriven berättelse som blandar allt från mekaniska kaniner till kvantfysik. Du kan köpa det för 79 kronor nu.

Detta är förstås bara ett litet axplock från den fulla rean som du finner listad här, och vi vill förstås höra dina bästa tips som ingen får missa!

2 kommentarer
  1. Niklas Storm
    • Johan Lindros Johan Lindros

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.