Ny omfattande rea drar igång på PlayStation Store

Om du har brist på spel att sysselsätta dig med framåt helgen har nu Sony sannolikt löst dina problem, samt skapat en helt ny skämshög till dig. De har nämligen sjösatt en ny rea idag som är den största jag har sett på ett bra tag, och den saknar verkligen inte guldkorn till vettiga priser.

Du kan till exempel införskaffa nästan samtliga spel i Assassin’s Creed-serien om du ännu inte har påbörjat denna ständigt växande historia. Eller varför inte det stämningsfulla och skrämmande Alien: Isolation (7/10)? Jag kommer att lista en handfull tips här nedanför som du absolut inte får missa.

Jag är som bekant en stor fan av Assassin’s Creed-serien, och för att inte alla mina tips ska vara från den serien kommer jag att beta av dem i samma stycke. De avsnitt i serien som jag har haft absolut mest roligt med är Assassin’s Creed II (55,60 kronor), Assassin’s Creed: Brotherhood (53,70 kronor) och Assassin’s Creed IV: Black Flag (8/10) (134,50 kronor), och alla dessa spel är väldigt prisvärda.

Lönnmördarberättelser tilltalar ju dock inte alla, och lyckligtvis finns det gott om alternativ. Som jag nämnde i början av inlägget kan du införskaffa ett av de bättre skräck- och smygspelen som har släppts på sistone, nämligen Alien: Isolation (119 kronor). Även om spelet kunde ha varit några timmar kortare är det fortfarande en kanonupplevelse.

En ofta bortglömd pärla i Prince of Persia-serien är rebooten som släpptes 2008 med Nolan North i rollen som den spänstige protagonisten. Spelet har en härlig grafisk stil, ett kul stridssystem och framför allt en riktigt mysig värld som ber om att få bli utforskad. Du kan införskaffa det för 39,60 kronor nu.

Bastion (9/10) är ett av de mest stämningsfulla berättelsedriva actionrollspelen som har släppts på många år, och som du kan läsa i recensionen är jag inte ensam om att tycka detta. Intressanta spelmekaniker, lockande grafisk stil och ett soundtrack utan dess like gör detta till ett solklart köp för enbart 63 kronor.

Inga tokiga spel, som sagt, men komplettera gärna med dina egna tips om jag har missat något. Du kan hitta hela listan här!

Kommentera