Köptips från nya PlayStation Store-rean

Sony fortsätter sitt flitiga lanserande av trevliga reakampanjer på PlayStation Store, och denna gång är det ett extra plus om du är PlayStation Plus-medlem. Då får du nämligen dubbelt så mycket avdrag på det ordinarie priset jämfört med de spelare som inte är medlemmar, och det är ju verkligen inget att fnysa åt.

Precis som tidigare finns det en hel del högklassiga titlar att införskaffa i denna kampanj, och det är ju perfekt tillfälle att slå till om du inte redan har snappat upp dessa guldkorn.

Du kan till exempel införskaffa det vackra och actionfyllda Gravity Rush Remastered (8/10) och uppleva Kats äventyr från början, så att du är redo inför nästa års lansering av uppföljaren. Denna öppna sandlåda är verkligen underhållande att utforska, och det finns gott om sidoaktiviteter som testar dina färdigheter när det kommer till att manipulera tyngdkraften. Nu kan du köpa det för enbart 188,30 kronor, alternativt 107,60 kronor om du är Plus-medlem.

Är du sugen på en riktigt välgjord visuell roman finns det definitivt anledning att kika närmare på Psycho-Pass: Mandatory Happiness (8/10)Denna dystopiska framtidsvy erbjuder en intressant berättelse som känns inspirerad av både George Orwell och Philip K. Dick, och sätter dig i rollen som brottsutredare i ett samhälle där folks öden bestäms av resultaten av personlighetstester. Överraskande nog uppstår inte riktigt den utopi som var planerad. Du kan nu köpa PS4-versionen för 359,20 kronor (269,40 för Plus-medlemmar) eller Vita-versionen för 239 kronor.

Sist, men inte minst, rekommenderar jag spelet som har blivit utnämnt till veckans erbjudande på PlayStation Store, nämligen Deus Ex: Mankind Divided (8/10). Detta härliga cyberpunk-rollspel är ett rejält steg upp jämfört med föregångaren, åtminstone på det spelmekaniska planet. Det känns inte lika kantigt, och det är betydligt bättre på att låta spelaren välja sina egna vägar. Det är lite synd att slutet är en aning otillfredsställande, men resan dit är bitvis fantastisk. Du kan nu köpa detta kanonspel för 409 kronor.

Samtliga spel finner du här, och i vanlig ordning vill vi förstås veta vilka spel som du rekommenderar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.