Höstrea på PlayStation Store

Spelhösten är i full färd, men det betyder ju inte nödvändigtvis att alla måste springa ut och köpa det absolut senaste som släpps. Om du är smart och har betydligt mer tålamod än vad jag har kan du istället invänta en av de många kampanjer som Sony brukar ha på PlayStation Store. Under gårdagen drog just en sådan igång, och vi kan hitta bra erbjudanden som inkluderar flera av årets hittills bästa spel.

Du kan till att börja med inkassera Uncharted 4: A Thief’s End (10/10), det mästerliga avslutet på spelserien som på allvar höjde Naughty Dog till listan med utvecklare som tycks skapa magi oavsett vad de tar sig an. Berättelse, miljödesign och röstskådespel dryper formligen av kvalitet, och det är utan tvekan det tekniskt sett mest imponerande vi har fått se denna konsolgeneration. Det är ett spel som är så bra att det fick vår recensent Jesper att spontant hylla spelet i diktform utöver den vanliga recensionen. Om du har avvaktat med att köpa detta är det nu läge att slå till, då det bara kostar 329 kronor nu.

Är tankenötter något som tilltalar dig kanske du har haft ögonen på The Witness (9/10), som släpptes i början av året. Det är ett spel som var under utveckling i många år, och hade höga förväntningar på sig eftersom Braid-skaparen Jonathan Blow ligger bakom verket. När det väl släpptes var det inte många som blev besvikna, vilket du kan döma av det fina betyget som Krille gav spelet i vår recension. Nu kan du skaffa detta utmanande spel för enbart 199 kronor, och det kommer troligtvis att hålla dig sysselsatt en bra stund.

Skulle du vara sugen på riktigt gripande och involverande berättelser kan jag varmt rekommendera The Telltale Games Collection. Här får du ta del av några av deras absolut bästa verk, som till exempel de båda första säsongerna av The Walking Dead och det genomgående briljanta Tales from the Borderlands (8/10)Samlingen består av sammanlagt fem spel som alla är ypperliga exempel på varför Telltale Games är mästare på berättande, och allt detta får du nu för 309 kronor.

Det här är ett axplock från den nya rean som du kan se i sin helhet om du följer denna länk. Nu vill jag förstås veta vilka dina hetaste köptips är i kommentarsfältet nedan!

2 kommentarer
  1. Alestes Alestes
  2. Martin Svennberg Martin Svennberg

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.