Halloween-rea på PlayStation Store

Vi börjar med stormsteg närma oss Halloween, och bästa sättet att fira högtiden är förstås med en härlig spelrea. Huvudtemat är förstås skräck och andra övernaturliga fenomen, och det finns några riktigt trevliga fynd som definitivt inte får missas. Vissa spel slirar väl kanske lite väl mycket på kanten för att vara en del av Halloween-temat, men vad gör det när vi får möjlighet att införskaffa bra spel till bra priser?

Inget Halloween-firande är komplett utan en riktig tonårsskräckis, och då passar det utmärkt att Until Dawn (9/10) nu går att köpa för 329 kronor. Detta mästerverk från Supermassive Games erbjuder en fantastisk tolkning av en klassisk filmgenre, och stod för en av förra årets största överraskningar. Om du inte har skaffat detta spel ännu är det sannerligen dags nu.

När vi ändå är inne på suveräna spel från förra året är det svårt att inte nämna Bloodborne (10/10). Detta H.P. Lovecraft inspirerade actionrollspel är enligt mig ett av de absolut bästa spelen som har släppts hittills denna generation, och om du är sugen på en utmaning som är både oförlåtande och belönande är detta ett ypperligt köp. Du kan inhandla grundspelet för enbart 239 kronor, men om du även vill ha den briljanta expansionen The Old Hunters (10/10) kan du köpa hela paketet för 329 kronor.

Doom (8/10) kanske inte har så hemskt mycket med skräckgenren att göra, men eftersom det är en av årets största positiva överraskningar är det absolut värt att nämna. Detta spel bjuder på en av de mest underhållande kampanjer jag har spelat i en förstapersonsskjutare på flera år, och framkallar tillräckligt mycket av den gamla klassiska Doom-känslan för att kunna övertyga mig att det går att modernisera gamla etablerade koncept utan att förstöra dem totalt. 329 kronor kostar inträdet för att uppleva denna underhållande berg och dalbana.

Hela rean kan du finna på den officiella PlayStation-bloggen, och jag vill förstås veta vilka fynd du siktar in dig på!

Ett svar
  1. Jesper Pettersson Jesper Pettersson

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.