Första delen av Life is Strange är nu gratis

Förra årets känslosamma och välberättade tonårsdrama Life is Strange var en av de största positiva överraskningarna under spelåret 2015. Det tog det beprövade Telltale Games-konceptet med ett klassiskt äventyrsspel med en avgrenande berättelse baserat på dina beslut, och skapade en berättelse i high school-miljö med element av tidsresande för att krydda upp det hela.

Franska utvecklarna lyckades framgångsrikt etablera karaktärer som är mer nyanserade än vad de till en början ser ut att vara, och det är helt klart en historia som växer ju längre du kommer. Om du har funderat på att köpa säsongspasset kan du nu skaffa dig en bättre uppfattning om vad du får, eftersom hela första episoden nu är gratis att ladda hem.

Erbjudandet gäller både PlayStation 3-versionen och PlayStation 4-versionen, och det finns heller inga hakar i erbjudandet. När du har inkasserat episoden på ditt PSN-konto är det ditt att behålla för alltid. Skulle det visa sig att du fastnar för spelet och vill följa hela berättelsen tillsammans med Max Caulfield finns det dessutom en rea på säsongspassen som pågår fram till den 29 juli. Då kan du skaffa PS3-versionen eller PS4-versionen för enbart 119 kronor.

Kommentera