Dubbelrea för Plus-medlemmar på PlayStation Store

Mellan första och 15 juni pågår en ny rea på PlayStation Store med 30% rabatt på en många stortitlar, och har du PlayStation Plus får du upp till 60% rabatt! Jag listar spelen du absolut inte får missa i denna kampanj, och det är verkligen inga dussintitlar det handlar om. Här hittar du hela rean.

Drake den förste, andre och tredje

Drake den förste, andre och tredje

Rean innehåller Uncharted: The Nathan Drake Collection (9/10) ifall du vill spela de tre första spelen på PS4 innan du ger sig i kast med Uncharted 4: A Thief’s End (10/10). Det är ett stycke spelhistoria där spelen landar under hundralappen styck om du är Plus-medlem.

I Gotham kan ingen höra dig gråta...

I Gotham kan ingen höra dig gråta…

Batman: Arkham Knight (8/10) är det senaste spelet i Arkham-serien och är i mina ögon ett av de bästa licensspelen som producerats. Gillar du tredjepersonsaction i en öppen värld bör du absolut ta en titt på Batman.

Vad gömmer sig i mörkret?

Vad gömmer sig i mörkret?

Det tredje spelet jag vill nämna är Until Dawn (9/10), som är det närmaste spelmediet har kommit filmernas klassiska ”stugan i skogen”-skräckfilmer. Jag tyckte det påminde en del om CDROM-erans Phantasmagoria, men betydligt bättre genomfört. Ta en titt om du gillar rysare.

Här är hela listan:

Vilka är dina köptips?

Kommentera